Centrul de Informare și
Promovare Turistică

Valea Ierii

Cazari Valea Ierii

Pensiunea Lara

    Pensiunea este una dintre cele mai frumoase din Europa si a devenit un obiectiv turistic pentru zona noastră. Drumul spre Pensiunea Lara a fost renovat, în aproximativ 40 de minute puteți scăpa de vacarmul orașului și să vă bucurați de momente de relaxare aici în pensiune. Puteți să vă bucurati de o baie relaxantă în ciubere din lemn cu apă caldă și saună în butoi pentru a completa șederea dumneavoastră la Pensiunea Lara ! (ofertă doar pentru clienții cazați în pensiune). Vă așteptăm cu drag!

 

Contact

 • DJ107N, Valea Ierii, Romania
 • 0756394933
 • www.pensiunealara.com
 • mara@pensiunealara.com

Poze:


Cazare Valea Ierii Șipoș Lidia

    Pensiunea turistică este situată în inima Munților Apuseni in comuna Valea Ierii, la 50 km de orașul Cluj Napoca. Pensiunea dispune de 6 camere, cameră de zi, dotate cu internet, 2 băi, bucătărie complet utilată pusă la dispoziția turiștilor, curte cu foișor, loc pentru grătar , ceaun , balansoar. Această pensiune este locul ideal de petrecere a timpului liber împreună cu familia sau prietenii. Dacă stați la pensiunea noastră sau vizitați doar pentru o zi zona, puteți servi masa la noi, pregătim mancare la comandă.

Cazare pentru maxim 14 persoane.

 

Contact

 • Valea Ierii nr 56
 • 0747409381
 • https://cazare-valea-ierii.business.site

Poze:


Montagnoli Cabană De Lux

     Pensiunea se află la drumul judetean DJ 107, in imediata apropiere a pârâului Iara , sub liziera pădurii, Pensiunea vă oferă condiții excepționale de a petrece un șfârsit de saptamâna sau un sejur mai lung, într-un cadru minunat, departe de nebunia orașelor mari și de zgomotul și poluarea acestora. Pensiunea dispune de opt camere, ,2 bucătării complet utilate, combină frigorifică, mașină de spălat vase, cuptor cu microunde, filtru cafea, veselă completă, vase, pahare, cesti, căni, farfurii, tacâmuri , un salon prevazut cu șemineu , HDMI  internet, , home cinema . Aici se pot caza, grupuri de prieteni sau familii. Avantajul cazării la această pensiune, constă în faptul ca este o pensiune pentru familie, pentru câtiva prieteni buni, pentru oameni care se cunosc, care doresc sa se simtă bine câteva zile, în propria intimitate, fără a fi deranjați de către alte persoane straine. Capacitate max.21persoane.

Contact

 • Comuna, Valea Ierii, strada Principală, nr. 33A, județul Cluj
 • 0787465770
 • montagnoli.valeaierii@gmail.com

Poze:


Cabana Karla

     Cabana Karla este situată în satul Cerc din comuna Valea Ierii,  într-o zonă deosebit de frumoasă lângă margine de pădure cu apă curgătoare prin curte la aproximativ 55 km de Cluj Napoca. Cabana are o capacitate de 26 de locuri de cazare, 9 camere, 2 băi, bucătărie complet utilată, cămară , frigidere, încălzire centrală, TV, internet, ciubăr cu apă caldă ( capacitate aproximativ 12- 14 persoane), gril , ceaun, foișor, spațiu de joacă pentru copii, cort de evenimente. Este locul  ideal pentru o ieşire cu prietenii.

Contact

 • Comuna Valea Ierii, sat Cerc
 • 0748097785 , 0761082622

Poze:


Casa de vacanţă Ama

     Cabana este situată în localitatea Valea Ierii, la doar 55 km de oraşul Cluj - Napoca sau municipiul Turda, într-o zonă liniștită aproape de pădure. 

Cabana dispune de condiții foarte bune de cazare, fiind ideală pentru sejururi și vacanțe la munte, destinată în special persoanelor care iubesc și apreciază liniștea și viața la țară. Are 5 camere spațioase, living, bucătărie complet utilată, balcon, 2 bai, centrală termică proprie, cablu TV, terasă, foișor cu grătar în curte, fermă proprie, rîu în curte.  

Atmosfera ( muzica ) trebuie să aibă un ton acceptabil pentru a nu deranja vecinii. Nu se fumează in cabană și nu se acceptă animale.

Casă plină de bun gust pentru oaspeți plini de bun simț!

Contact

 • Comuna Valea Ierii, jud. Cluj, nr. 95
 • 0745111951, 0744539159

Poze:


Baza Naţională de pregătire pentru acordarea primul ajutor şi intervenţie în situaţiile de urgenţă

    Baza Naţională de pregătire pentru acordarea primul ajutor şi intervenţie ȋn situaţiile de urgenţă se află ȋn zona Şoimu, din comuna Valea Ierii. Ȋnfiinţată de către Crucea Roşie Română – filiala Cluj, baza de pregătire este o investiţie unică ȋn ţară. Construcţia a fost ȋncepută ȋn urmă cu trei ani, ȋn 2014, şi este concepută ȋn aşa fel ȋncât poate găzdui ȋn jur de 100 de persoane. Baza mai are, pe lângă locuri de cazare, şi o sală de mese, bucătărie, săli de curs, zone de relaxare, dar şi zone de pregătire amenajate ȋn natură. Ȋn acest cadru, Crucea Roşie va organiza cursuri pe diferite tematici: prim-ajutor, intervenţie ȋn situaţii de urgenţă, supravieţuire şi salvare din diferite situaţii periculoase. Pe lângă toate acestea, atunci când ȋn cadrul Bazei nu se desfăşoară niciun curs, toate facilităţile ei pot fi puse la dispoziţia celor care doresc să organizeze evenimente private, cum ar fi conferinţe, tabere, training-uri etc. Baza de pregătire pentru acordarea primului ajutor şi intervenţie ȋn cadrul situaţiilor de urgenţă se adresează publicului larg, angajaţilor diferitelor companii, voluntarilor şi angajaţilor Crucii Roşii şi ai serviciilor de intervenţie ȋn situaţie de urgenţă.

Contact

 • Valea Ierii, zona Șoimu
 • 0745589183
 • http://centru.crrcluj.ro
 • cluj@crucearosie.ro

Poze:


Tabăra Caps - Valea Ierii

      Tabăra Caps - Valea Ierii,  aparținând de Palatul Copiilor Cluj, este situată la aproximativ 60 km de orașul Cluj - Napoca, la marginea pădurii lânga râul Iara, care străbate comuna Valea Ierii.  Situată într-un cadru natural cu liniște și aer curat, tabăra dipune de 45 de locuri de cazare în camere de 2 - 5 paturi, cu baie proprie, pensiune completă, teren de sport , terasă de vară acoperită. Tabăra oferă posibilitatea petrecerii unor clipe de neuitat în :

-  tabere de vară de profil

-  excursii in grup organizat la sfârșit de săptămână

 - team - building-uri

-  alte acțiuni organizate

Contact

 • Republicii, nr. 23,
 • 0264 595765
 • lemy_ch@yahoo.com

Poze:


SERVICII

                                               

                                                   ANUNȚ CAMPARE TURIȘTI 

     Camparea turiștilor pe teritoriul comunei Valea Ierii este permisă pe terenurile publice ale comunei în următoarele condiții:

1.     Se va achita o taxă de campare către SC RAIAR DEVELOPMENT SRL, din Valea Ierii, nr. 159, intreprindere publica aflată în subordinea Consiliului Local al comunei Valea Ierii care va elibera bon de casă, iar la solicitarea turiștilor și factură;

2. Pentru campare rulote și autoturism, autorulote se percepe o taxa de 20 lei/zi, cu TVA inclus.

3. Pentru camparea cu autoturism și/sau cort se percepe o taxă de 5 lei/persoana/zi, cu TVA inclus.

4. Turiștii sunt rugați să păstreze liniștea pentru a nu deranja ceilalti turiști sau locuitorii și să colecteze deșeurile menajere, iar apoi să le depoziteze în containerele amplasate pe lânga drumurile din comună; turiștii care depozitează deșeuri menajere în spațiul natural vor fi sancționați;

5.  Taxa de campare a turiștilor se poate achita și online, în contul IBAN RO48BTRLRONCRT00W3815502 deschis la Banca Transilvania.

6.Pentru informații suplimentare sau sesizări puteți folosi nr. de telefon 0769 021732;

         

          Turiştii ajunşi în zonă pot face aprovizionarea cu produse alimentare  și băuturi răcoritoare de la următoarele unități comerciale : 

 

 - COOPERATIVA DE CONSUM BĂIȘOARA Valea Ierii nr. 51, Jud. Cluj

 - D & V PRODCOM SRL  Valea Ierii, nr. 40, Jud. Cluj 

CORCHIȘ MIXT SRL  Valea Ierii, nr. 102, Jud. Cluj  

- DIA & PAUL COMTRANS SRL Valea Ierii-Caps, nr.135, Jud Cluj   

BAR CAPS  Valea Ierii, nr. 143, Jud.Cluj 

Contact


Buscat Bistro

    Buscat Bistro va sta la dispoziție in fiecare wekeend între orele 9:00 și 18:00 cu mâncăruri alese. Deschiderea pentru acest sezon va fi in 26 Decembrie 2019.

Un vin fiert, o țuica buna sau chiar o afinata de casa va așteaptă ca sa va încălzească in anotimpul rece si alb! Pentru doritorii care vor sa cumpere produse tradiționale , fără conservanți, avem in incinta localului un stand cu siropuri și gemuri produse de ,,Grădina de munte". Va așteptăm la munte!!! Acest local este deschis doar in perioada iernii !!!

Contact

 • Valea Ierii, Sesu Cald
 • 0752878859
 • https://buscat-bistro.business.site/

Poze:


Panoramic 360 Transilvania

      Situat în vârful pârtiei de la Buscat acest local oferă o panoramă care-ți taie răsuflarea, uimitoare, un peisaj de poveste, asupra intregii zone. Restaurantul  oferă mâncăruri alese și preparate cu grijă. Așadar pentru o masă delicioasă și o băutură caldă, vă așteptăm la Panoramic 360 Transilvania

 

Contact

 • Șesu Cald, Valea Ierii
 • 0746 956 872
 • https://panoramic360transilvania.ro/

Poze: